Dutch Open 2021 mogelijk seizoensopener 'major' WDF-toernooien WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dutch Open 2021 mogelijk seizoensopener 'major' WDF-toernooien

Dutch Open 2021 mogelijk seizoensopener 'major' WDF-toernooien

Daar waar bij de PDC achter gesloten deuren weer wordt gespeeld liggen de activiteiten bij bijna alle andere bonden nog volledig stil. De WDF had dit jaar willen uitpakken met een reeks toernooien waarbij het als vervanger zou optreden voor het BDO-circuit.

Vanwege de huidige Corona-crisis hebben ze inmiddels bekendgemaakt dat ook de komende drie maanden het seizoen nog niet van start kan gaan. De Isle of Man Open en de German Open zijn geannuleerd en het Denemarken Open en Wales Open zijn uitgesteld.

Daarmee is de Dutch Open, die eerder werd verplaatst naar 3 tot en met 5 september 2021, momenteel het toernooi dat als seizoensopener op de kalender staat voor de WDF in de categorie van goud of hoger.

Mocht het inderdaad tegen die tijd van start kunnen gaan dan volgt een weekend later het England Open. Een reeks toernooien zullen dan nog in korte tijd kunnen worden ingehaald alvorens in december de WDF World Masters worden gespeeld in Assen.

In de categorieën brons en zilver staan wel al toernooien eerder op de planning. Zo zal vooralsnog het Gibraltar Open (categorie brons) doorgaan op 29 mei en staan het Open Antwerpen en Open België (categorie zilver) in augustus gepland.

De volledige WDF kalender is hier te bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws