Eerste details BDO World Trophy met 150.000 pond prijzengeld bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Eerste details BDO World Trophy met 150.000 pond prijzengeld bekend

Eerste details BDO World Trophy met 150.000 pond prijzengeld bekend

De BDO heeft zojuist de eerste details van de World Trophy in Manchester bekend gemaakt. Zo is er 150.000 pond aan prijzengeld te verdelen. Voor een 9-darter ligt er50.000 pond klaar. Het vindt plaats van 28 tot en met 30 mei in Victoria Warehouse te Manchester.

Onder andere Scott Waites, Glen Durrant, Martin Adams, Scott Mitchell, Jeff Smith, Andy Fordham, Ted Hankey, Trina Gulliver, Deta Hedman en Lisa Ashton zullen het podium betreden.

Sue Williams, voorzitter van de BDO, zei: 'Er zijn veel fantastische ontwikkelingen aan het gebeuren bij de BDO op dit moment. Ik ben blij dat ik deze eerste grote ontwikkelingen mag aankondigen en dat er maar liefst 100.000 pond aan prijzen beschikbaar is en daarnaast nog 50.000 pond voor een 9-darter voor de BDO World Trophy van dit jaar. De andere ontwikkelingen die we volgende week zullen aankondigen zullen het imago van de BDO veranderen en onze loyale spelers, leden en fans zullen verheugd zijn met het nieuws dat wij voor hen hebben.'

Kaarten voor de BDO World Trophy 2016 zullen vanaf vrijdag 8 april te koop zijn via eventim.co.uk. Er zijn drie verschillende categorieen. Zone C, linksachterin, kost 10 pond en levert een gratis pint bier, gratis hot dog en gratis programma op. Zone B, linksvoorin, kost 29 pond en levert 10 gratis drankmunten, gratis hotdog, gratis programma en betere zitplaatsen op. Zone A, aan de rechterzijde, kost 49 pond. Hiervoor kan je gratis drinken en wordt je aan je tafel bedient. Daarnaast heb je ook een gratis hotdog, programma en betere zitplaatsen.

Op zaterdag 7 mei zal er een play-off zijn voor de World Trophy in de Wolverhampton Sports Arena. Aanmelden hiervoor kan tot 11 uur, lokale tijd, en het toernooi begint om 12 uur. Hier liggen vier deelnamebewijzen voor de heren en twee voor de dames klaar. Meer details hierover zullen volgen.

De BDO heeft ook TV-uitzending gegarandeerd en een nieuwe partner gevonden. Ook heeft het er alle schijn van dat de Lakeside 2017 op TV te zien zal zijn. Hierover zullen de BDO en wij meer informatie geven, zodra deze bij ons bekend is.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws