Eerste finales bekend van Isle of Man Darts Festival dit weekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Eerste finales bekend van Isle of Man Darts Festival dit weekend

Eerste finales bekend van Isle of Man Darts Festival dit weekend

Deze week wordt het Isle of Man Darts Festival gespeeld en inmiddels zijn de eerste toernooien gespeeld.

Op donderdag werden de Isle of Man Classic-toernooien gespeeld en Beau Greaves en Fallon Sherrock plaatsten zich voor de finale en bij de heren zien we zondag Jason Heaver en Cameron Menzies tegen elkaar in actie komen.

Vandaag, vrijdag, werden de WDF-toernooien van de Isle of Man Masters gespeeld en inmiddels zijn ook hier de finales van bekend. Wederom zien we bij de dames Beau Greaves en Fallon Sherrock in de finale terug en bij de heren staan Neil Duff en Thibault Tricole tegenover elkaar.

Beste Nederlander bij de heren was Chris Landman die reikte tot de kwartfinale in de Isle of Man Masters. Bij de dames was het Aileen de Graaf die in de halve finale strandde en Anca Zijlstra kwam tot de kwartfinale.

Uitslagen
Donderdag: Isle of Man Classic - Heren - Dames
Vrijdag: Isle of Man Masters - Heren - Dames

Het toernooi zal zaterdag en zondag live te volgen zijn via deze livestream. Klik op ‘Herinnering instellen’ en je krijgt een melding zodra de stream van start gaat.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws