EK Jeugd 2013 wordt in juli gespeeld in Keszthely te Hongarije WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

EK Jeugd 2013 wordt in juli gespeeld in Keszthely te Hongarije

EK Jeugd 2013 wordt in juli gespeeld in Keszthely te Hongarije

De NDB heeft inmiddels meer informatie ontvangen over het EK jeugd 2013. Het toernooi zal plaatsvinden van 4 t/m 7 juli in Keszthely, Hongarije. Het EK Jeugd wordt gespeeld met 4 jongens en 2 meisjes geselecteerd vanuit de Nederlandse jeugdselectie. De jongens spelen een teamtoernooi, koppeltoernooi en singletoernooi. De meisjes spelen singles- en koppels in poules. Binnen elk onderdeel zijn punten te verdienen en het land met de meeste punten wordt als Europees Kampioen Jeugd gekroond. Per onderdeel zijn tevens medailles te winnen.

Het Nederlands jeugdteam kent een prachtige geschiedenis op het EK Jeugd met vele overwinningen. Vorig jaar wonnen de Nederlandse jongens (Jeffrey de Zwaan, Kevin Voornhout, Sven Groen en Quin Wester) de overall titel en wonnen ze tevens het teamtoernooi. Jeffrey de Zwaan en Quin Wester waren daarnaast ook nog de sterksten in de koppels.

In de komende weken zullen belangrijke besluiten genomen worden over de uiteindelijke samenstelling van de teams. Blijf deze website dus vooral volgen.

Foto: EK Jeugd 2011
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws