Home BDO/WDF Hoofdnieuws Fabian Roosenbrand en Irina Armstrong winnen de Münsterland classics

Fabian Roosenbrand en Irina Armstrong winnen de Münsterland classics

Het Bull’s Münsterland classic toernooi is gewonnen door Fabian Roosenbrand en Irina Armstrong. Zaterdag gingen de titels in het Duitse Gelsenkirchen naar Ryan de Vreede en Aileen de Graaf. Co Stompé wist op weg naar het podium nog een perfecte leg te gooien, klik hier voor het artikel met video.

De halve finales bij de heren waren oranje gekleurd, Co Stompé nam het op tegen Wilco Vermeulen en won met 6-4. Fabian Roosenbrand trof de winnaar van zaterdag Ryan de Vreede en won met 6-3. In de finale versloeg Roosenbrand tegenstander Co The Matchstick Stompé met 7-5.

Aileen de Graaf verloor deze keer van Irina Armstrong met 6-3, waardoor de winnares van gisteren genoegen moest nemen met de zilveren medaille.

Bij de junioren kwam Maikel Verberk zaterdag het verst en werd runner-up. Verberk verloor de finale van Duitser Kevin Troppmann. Deze Troppmann was vandaag ook de sterkste, hij versloeg Nico Schlund  met 6-4.  Nederlandse talenten Gian van Veen en Justin van Tergouw kwamen vandaag net te kort en verloren beide in de halve finales. Bij de meisjes won Kyana Frauenfelder zaterdag de finale met 5-0 van Veerle Hamelink. Vandaag geen Nederlandse meisjes op het podium. Sofie Bendorff won met 5-0 van Anika Schmauderer.

Voor alle uitslagen klik hier.

(null)Heren laatste 4:
Co Stompe 6-4 Wilco Vermeulen
Fabian Roosenbrand 3-6 Ryan de Vreede

Heren finale:
Fabian Roosenbrand (84,86) 7-5 (86,59) Co Stompe

Dames laatste 4:
Aileen de Graaf 5-2 Willkomm Anne
Armstrong Irina 5-2 Anca Zijlstra

Dames finale:
Irina Armstrong (85,62) 6-3 (84,09) Aileen de Graaf

Junioren laatste 4:
Kevin Troppmann 5-4 Gian van Veen
Nico Schlund 5-3 Justin van Tergouw

Junioren finale:
Nico Schlund (69,09) 4-6 (69,71) Kevin Troppmann

Meisjes finale:
Sofie Bendorff (58,26) 5-0 (38,19) Anika Schmauderer