Faillissement en einde van BDO WK dreigt aanstaande donderdag WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Faillissement en einde van BDO WK dreigt aanstaande donderdag

Faillissement en einde van BDO WK dreigt aanstaande donderdag

De BDO verkeerd al lange tijd in financieel zwaar weer en aanstaande donderdag wordt een belangrijke dag. Dan zou het doek namelijk weleens kunnen vallen voor de British Darts Organisation Enterprises Ltd.

Mocht het faillissement inderdaad een feit worden dan is de kans groot dat afgelopen januari het laatste BDO WK is gespeeld. Volgens Live Darts draaide de organisatie tijdens het laatste financiële jaar een verlies van 468.000 pond (514.000 euro) en dat bedrag zou na de drie grote toernooien van afgelopen jaar alleen maar zijn opgelopen.

De huidige problemen zijn van toepassing op BDO Enterprises Ltd. en dit is de commerciële tak van de BDO die verantwoordelijk is voor de grote toernooien zoals het BDO WK en de BDO World Masters.

De andere tak van de BDO, de tak die verantwoordelijk is voor de lokale competities in Engeland, zal wel blijven bestaan.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws