Fallon Sherrock hoeft op Lakeside enkel Trina Gulliver en Lisa Ashton voor zich te dulden WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Fallon Sherrock hoeft op Lakeside enkel Trina Gulliver en Lisa Ashton voor zich te dulden

Fallon Sherrock hoeft op Lakeside enkel Trina Gulliver en Lisa Ashton voor zich te dulden

Zondagavond maakte Fallon Sherrock een ijzersterke indruk tegen Corrine Hammond. De eerste set ging in 46 pijlen naar Sherrock, die zodoende 98 gemiddeld gooide in de eerste set. De tweede set stond ze weliswaar een leg af, maar besloot de partij met een gemiddelde van 89,67.

In de geschiedenis is er op de Lakeside bij de dames slechts viermaal een hoger gemiddelde genoteerd. Trina Gulliver deed het in 2006 het best met een gemiddelde van 95,47. Daarmee verbrak ze haar eigen record uit 2004, waarin de Golden Girl 90,24 gemiddeld gooide in de finale tegen Francis Hoenselaar. Het hoogste gemiddelde van Lisa Ashton op de Lakeside dateert uit 2015, toen ze in de kwartfinale tegen Trina Gulliver een gemiddelde van 90,18 noteerde. In de finale van 2018 gooide Lisa Ashton 89,80 gemiddeld tegen Anastasia Dobromyslova, wat goed is voor de vierde plek in dit rijtje.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws