Home BDO/WDF Hoofdnieuws Wales Open, Litouwen Open en Finland te volgen via livestreams

Wales Open, Litouwen Open en Finland te volgen via livestreams

Dit weekend staan er bij de BDO maar liefst drie toernooien op het programma. Het gaat hierbij om zowel het Finland Open met aansluitend de Finland Masters, het Open Wales en het Litouwen Open dat beter bekend is onder de naam ‘Lithuanian Open’.

Voor alle thuisblijvers zullen de toernooien te volgen zijn via livestreams waarmee de verrichtingen van de Nederlanders op de voet kunnen worden gevolgd.

Namens Dartfreakz.nl brengen we alle livestreams hieronder zodat je niets hoeft te missen.

Wales Open
Bij de heren komen namens Nederland Willem Mandigers, Tristan Hamelink, Thomas Vlaming, Wesley Harms, Richard Veenstra, Koen Appelo, Derk Telnekes, Carlo van Cleef, Tonny Veenhof, Jordy Van Bekkum, Michael Busscher, Martijn Kleermaker, Hans Visser, Chris Landman en Wouter Vaes in actie.

Bij de dames zien we Suzan Konings, Veerle Hamelink, Priscilla Steenbergen, Sharon Prins, Anca Zijlstra, Danielle Ijpelaar en Aileen de Graaf op de deelnemerslijst staan.

Via onderstaande livestream zijn de verrichtingen van de Nederlanders op de voet te volgen.

Litouwen Open
In Litouwen zullen er ook veel Nederlanders in actie komen. Tot deze groep behoren onder andere Jeffrey Sparidaans, Ad van Haaren, Davy Verkooijen, Henri van Es, Martin de Weijer, Ron Stapel, Alexander Merkx, Hendrie van Berkel en Paul Bogaers.

Een officiële deelnemerslijst is nog niet openbaar gemaakt dus een overzicht van alle Nederlandse deelnemers ontbreekt.

Via onderstaande livestream zijn de verrichtingen van de Nederlanders wel op de voet te volgen.

Finland Open
Tot slot is er dit weekend ook het Finland Open en de Finland Masters nog. Voor zover bekend zullen hierbij geen Nederlanders in actie komen maar voor de fanatiek dartsliefhebbers brengen we ook hiervan de bijbehorende livestream.