G-Darts Belgium kijkt terug op zeer geslaagde WDDA World Cup WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

G-Darts Belgium kijkt terug op zeer geslaagde WDDA World Cup

G-Darts Belgium kijkt terug op zeer geslaagde WDDA World Cup

Dit vond plaats in Hotel Vayamundo in het Belgische Oostende.

Maar liefst 13 teams en 70 single spelers van over de hele wereld waren aanwezig, van Nieuw-Zeeland via Zuid-Afrika en de VS naar Rusland, Hongarije en natuurlijk Nederland, België en Groot-Brittanië. Iedereen was razend enthousiast over deze World Cup, waar Engeland het teamtoernooi won, en in het singeltoernooi de titels naar de Belg Vincent d'Hondt en Engelsman Pete Bramley gingen.

Met als absolute climax een staande ovatie op het einde van het toernooi van alle aanwezigen voor de organisatie. De organisatie wil dan ook alle spelers, sponsors, vrijwilligers en het hotel bedanken voor hun medewerking in dit succes. Natuurlijk gaat de dank ook uit naar de wedstrijdleiding (Martin Dekker en Jeffrey van Vaneveld) die geweldig werk hebben verricht.

Na afloop van het toernooi op zondagavond was er nog een vergadering over de oprichting van een Europese afdeling van de WDDA. Zij zullen binnenkort komen met de start van een Europese ranking voor paradarters waarbij er World Masters tickets zijn te verdienen. Door deze WDDA World Cup is de groei van paradarts in Europa niet meer te stoppen. Het was een lang en intensief weekend, maar voor de organisatie was het zeker de moeite waard.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws