Geert de Vos "De voorbereiding is niet ideaal vanwege aankoop huis" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Geert de Vos "De voorbereiding is niet ideaal vanwege aankoop huis"

Geert de Vos "De voorbereiding is niet ideaal vanwege aankoop huis"

Aanstaande maandag komt Geert de Vos in actie op de Lakeside waarbij hij om 19:30 uur mag spelen tegen Tony West. Tegenover de gaf onze zuiderbuur te kennen geen ideale voorbereiding te kennen gezien de aankoop van zijn nieuwe huis waaraan het één en ander geklust moet worden. Toch probeert hij tussen het klussen door de nodige uren aan het dartsbord door te brengen om in topvorm naar Engeland af te reizen.

"Zuiderduin was een fantastische ervaring. Ik was goed aan het trainen en tijdens die twee wedstrijden en zeker tijdens de partij van zaterdag is het er eens uitgekomen. Ik ben er wel van overtuigd dat ik nog beter kan want ik had toch ook wat mindere worpen die te verbeteren zijn. Ik ben nog altijd volop aan het trainen al is dat niet makkelijk nu ik samen met Nam een huis heb gekocht en er ook in gewerkt moet worden," aldus Geert de Vos.

De Zuideruin Masters heeft de Belg goed gedaan en als hij deze vorm kan voortzetten op het podium in Engeland dan heeft De Vos er vertrouwen in een mooie prestatie te kunnen neerzetten voor zijn land.

"Dit weekend ga ik nog wat trainen maar volgende week zal het wat minder zijn zodat ik in topvorm naar de Lakeside toe kan. Het gevoel is goed en ik heb vertrouwen opgedaan op de Zuiderduin Masters. Ik hoop dat ik mijn vorm kan voortzetten, maar daar ga ik wel vanuit. Ik ga er het beste van proberen te maken en we zien wel wat het wordt," aldus De Vos.

Lakeside Dartpoule: Geef jouw voorspelling door in de Lakeside Dartpoule.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws