Goedkoper verblijf tijdens Winmau World Masters in Hull WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Goedkoper verblijf tijdens Winmau World Masters in Hull

Goedkoper verblijf tijdens Winmau World Masters in Hull

Een tijdje geleden werd ons al verteld dat de Winmau World Masters en de kwalificatie Lakeside verplaatst zou gaan worden naar Hull. Vorige week hebben wij een bevestiging ontvangen van de BDO en vervolgens zijn we op onderzoek gegaan. Wat heeft dit voor consequenties voor de deelnemmers? Je zou in eerste instantie verwachten dat een verblijf in Hull duurder is dan een verblijf in Bridlington, waar de laatste jaren de kwalificatie Lakeside en Winmau World Masters werden gehouden. Maar tot onze verbazing zijn de prijzen bijna gelijk en bij sommige hotels zelfs goedkoper.

Dartfreakz.nl weet jou het volgende te vertellen. Uit eigen ervaring weten wij dat een nachtje verblijven in Bridlington zo'n 24 pond per persoon per nacht kost. Daarbij gaan we ervan uit dat je de boot op woensdag neemt en dan heb je een verblijf nodig op donderdag, vrijdag en zaterdag want zondag kan je weer met de boot mee terug naar Nederland. Dat zou 72 pond per persoon kosten, omgerekend 77 euro per persoon.

Wij zijn gaan kijken wat hotels in Hull kosten en kwamen uit op de volgende bedragen:

Naam hotel bedrag per nacht per kamer (max. 2 personen) Link
Ibis Hotel € 43,- Klik hier
Campanile Hull € 55,- Klik hier
The Royal hotel Hull € 65,- Klik hier
Holiday Inn Hull € 67,- Klik hier
Hallmark Hotel € 39,- Klik hier

Het is dus wel duidelijk nu dat het gewoon slimmer is om een 2-persoonskamer te nemen en dan vallen de prijzen in tegenstelling tot Brindlington nog wel mee. Want met 2 personen in Brindlington slapen voor 3 nachten betaal je 144 pond en in Hull bij de goedkoopste 92 pond. Oftwel Hull is niet duurder maar juist goedkoper en je zit niet in een Bed&Breakfast maar in een hotel.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws