Home BDO/WDF Hoofdnieuws Het aftellen is begonnen voor de allereerste World Cup voor Paradarters

Het aftellen is begonnen voor de allereerste World Cup voor Paradarters

2018-08-04 Winmau Belgium Open Paradarts final

Nog slechts een korte week en dan gaat de allereerste World Cup voor Paradarters in de geschiedenis van start, georganiseerd door G darts Belgium. Het vind plaats in Hotel Vayamundo in Oostende en start op vrijdagavond met een warming-up gevolgd op zaterdag met de World Cup voor landenteams, waar maar liefst 13 teams zich voor hebben ingeschreven, waaronder een team uit Rusland, Zuid Afrika, Europa, en een team bestaande uit spelers van de rest of the World. Op zondag zal dan het individuele (single) toernooi plaatsvinden, en ook dit zal voor de eerste keer in de geschiedenis gebeuren in 2 disciplines. (rolstoel en staande spelers) Hier verschijnen maar liefst 70 spelers aan de oche uit de gehele wereld.

Zo zullen er spelers zijn uit Amerika, Nieuw Zeeland, Rusland, Zuid Afrika, Frankrijk, Wales, Engeland, Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Isle of Man, Hongarije en zelfs uit Mongolië.

Uniek voor België is dat alle finales live via internet gestreamd worden via het Youtube kanaal van de NDB en natuurlijk ook via Winmau TV wereldwijd te volgen.

Wij als organisatie danken dan ook de NDB voor hun medewerking in deze, maar benadrukken dat alle info en beelden vallen onder de verantwoordelijkheid van de organisatie.

Ook uniek voor België is de aanwezigheid van een Belgische Sportzender (Eleven Sports) dat op deze dagen een uniek verslag komt maken van dit toernooi dat in de week na het toernooi wordt uitgezonden. Alle finales zullen ook live op hun Facebook pagina worden uitgezonden. De livestream wordt verzorgt door 1:1 producties (o.a. bekend van de Dutch Open , de rankingtoernooien van de NDB en de Winmau World Masters en zij zijn vooral bekend om hun vakmanschap en deskundigheid op het gebied van darts. Het prachtige logo van dit toernooi is ontworpen door Create4, waarvoor onze dank.

Dit toernooi is natuurlijk alleen mogelijk met de hulp van onze sponsors. Wij danken dan ook onze hoofdsponsor van het toernooi: Winmau en zijn importeur voor de Benelux K.Sport Supply voor hun gulle bijdrage. En natuurlijk onze andere platinum sponsors, waaronder Sport Vlaanderen, Invacare, Vayamundo en de stad Oostende en de vele grote en kleine sponsors. Zonder deze sponsors is dit toernooi niet mogelijk. Alle sponsors en het programma kunt u bekijken op onze website: wddaworldcupdarts.com

De wedstrijdleiding is in handen van Martin Dekker met assistentie van Jeffrey Van Vaneveld.

Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis
 
Namens G darts Belgium
Gerry Walters