Home BDO/WDF Hoofdnieuws Huybrechts en Verhaegen winnen kampioenschap West-Vlaanderen

Huybrechts en Verhaegen winnen kampioenschap West-Vlaanderen

Ronny_Huybrechts
In Vichte werd op zondag het kampioenschap van West-Vlaanderen gespeeld voor heren, dames, jongens, meisjes en aspiranten. Bij de heren won Ronny Huybrechts de titel met een 5-3 winst op Donie Michels. Ronny won in de halve finale met 4-3 van Geert de Vos en Donie met 4-2 van Daniel Vermeersch. Davyd Venken, Jean-Marie Rubais en Roger Janssen waren gedeeld vijfde. Van de 8 kwartfinalisten waren er 5 die verleden week nog op de Spring Cup speelden.
 

Bij de dames ging de titel naar Dana Verhaegen na een 4-3 winst op Peggy van Ballaert, ook net terug uit de Spring Cup. Dana won haar halve finale met 4-1 van Cynthia Pille, die daarvoor Kathy Geeraerts en Patricia de Peuter wist te verslaan. Peggy versloeg Elysa Ameye met 4-3. Patricia Claeys, Elysa Ameye, Kathy Geeraerts en Kim Janssens waren gedeeld vijfde.

Bij de jeugd wisten de drie leiders in hun eigen ranking de titel te winnen. Bij de jongens won Kenny Neyens met een 4-2 winst van Paz Leandro en bij de meisjes was het Joyce Janssens die met 4-2 won van Sharon Braecke. Wesley Vandevoorde won met 4-1 van Andreas Walgraeve bij de aspiranten.

Alle uitslagenAlle foto’s

Met dank aan de Belgische Darts Bond
.