IDPA sluit overeenkomst met World Digital WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

IDPA sluit overeenkomst met World Digital

IDPA sluit overeenkomst met World Digital

De International Dart Player Association heeft een overeenkomst afgesloten met World Digital om dartsevenement via het internet te gaan uitzenden. “Dit is het resultaat van 12 maanden onderhandelen en voorbereiden van onze kant en vanaf de kant van de IPDA. De IDPA is een erkend en gerespecteerd dartsorgaan en we willen graag de voorzitter van de IDPA, Martin Adams, en CEO Martin Fitzmaurice bedanken voor hun inzet en werk om dit mogelijk te maken”, aldus James Halliday namens World Digital.

“Namens de IDPA kan ik melden dat we erg blij zijn met het partnership dat we zijn aangegaan met World Digital. We hebben al een tijd nauw samengewerkt met de organisatie en iedereen namens de IDPA is ervan overtuigd dat dit het begin is van een nieuw tijdperk van de dartsport. Dit is enkel het begin van onze langdurige samenwerking voor de promotie van darten en haar spelers voor een wereldwijd publiek", aldus Martin Adams.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws