In februari '19 de allereerste World Cup voor paradarters in Oostende WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

In februari '19 de allereerste World Cup voor paradarters in Oostende

In februari '19 de allereerste World Cup voor paradarters in Oostende

Voor de eerste keer in de geschiedenis zal er een echte World Cup gehouden worden voor darters met een beperking. De groep paradarters groeit bijzonder snel, steeds vaker vinden paradarters hun weg naar de diverse toernooien. Tijdens het Open België en Antwerp Open wordt er dit jaar al voor de derde keer gestreden om de titel in het paradarts toernooi. Ook de Dutch Open, West-Fries Open en German Open hadden een toernooi voor paradarters. Inmiddels zijn de paradarters al niet meer weg te denken tijdens de diverse NDB rankings. Het komende jaar staan er nog meer landen klaar om ook hun kampioenschap te houden.

In februari 2018 stond Theater aan het Spui in het teken van The Hague Disability Darts Invitational, waar onder het oog van tv-camera's de paradarters hun eigen internationaal kampioenschap kende.

Daarom organiseert G-darts Belgium met toestemming van de WDDA (overkoepelend orgaan voor paradarters) de allereerste World Cup! Deze zal gehouden worden van 22 tm 24 februari 2019 in het Belgische Oostende. De belangstelling is inmiddels al groot voor dit evenement. Kort na de bekendmaking was er al belangstelling van landen als Zuid Afrika, Rwanda, Denemarken en Engeland. De organisatie zal er alles aan doen om dit evenement tot een succes te maken wat niet snel vergeten zal worden.

Er is inmiddels al een prachtig logo ontworpen (met dank aan Stefan van Create4.NL) en de eerste uitnodigingen zijn verstuurd. Er wordt nu volop achter de schermen gewerkt aan de verdere uitwerking van dit historisch kampioenschap.

In februari '19 de allereerste World Cup voor paradarters in Oostende

Zodra er meer nieuws is houden wij u op de hoogte. Onderaan de flyer in PDF van de eerste paradarts World Cup.

De organisatie

Flyer van de World Cup.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws