Inschrijving Dutch Open Darts 2011 van start WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijving Dutch Open Darts 2011 van start

Inschrijving Dutch Open Darts 2011 van start

De Nederlandse Darts Bond heeft de inschrijving geopend voor de 33e editie van de Dutch Open Darts 2011. Tijdens het weekend van 4 t/m 6 februari wordt NH Koningshof weer omgetoverd tot een waar dartspaleis. Vandaag is de website online gegaan en kunnen darters vanuit Nederland en de rest van de wereld zich online inschrijven via het inschrijfformulier.

De Nederlandse Darts Bond heeft enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de opzet van het toernooi. Om de finaledag op zondag aantrekkelijker te maken zal tijdens de 33 editie niet in vier, maar in drie dagen gestreden worden om de titels.

Op vrijdag zal het toernooi starten met het koppeltoernooi voor de dames en heren. De singles zullen plaatsvinden op zaterdag, waarna de beste spelers zich zullen plaatsen voor de finaledag op zondag. Naast de vertrouwde vier toernooien bestaande uit de heren singles, heren koppel, dames singles en dames koppel zal ook de Dutch Open Youth op de zondag plaatsvinden. De organisatie verwacht zo’n 4.000 deelnemers, waarvan 2.500 heren singles.

Het inschrijfgeld bedraagt 22,50 euro voor dames en heren singles, 26 euro per koppel en 5 euro voor jeugd singles. Het is net als vorig jaar alleen mogelijk om online in te schrijven. Dit jaar werkt de NDB voor het eerst met iDEAL, een makkelijke en veilig betaalsysteem. De inschrijving is afgerond als ook de betaling via iDEAL heeft plaatsgevonden. Het is niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvangt uw automatisch een bevestiging per e-mail. Hierdoor heeft elke inschrijving een identiek e-mailadres nodig. U kunt dus niet meerdere inschrijvingen verrichten met één e-mailadres. Het is wel mogelijk om een single en koppel dames of een single en koppel heren tegelijk in uw winkelmandje te plaatsen en af te rekenen. Verdere uitleg over de inschrijving kunt u vinden op de site.

Er zijn tevens mogelijkheden om te overnachten. NH Koningshof heeft in samenwerking met de organisatie een aantal interessante arrangementen samengesteld. Voor meer informatie over het toernooi, overnachtingen en het online inschrijfformulier kunt u terecht op de website www.dutchopendarts.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws