Inschrijving van de Dutch Open 2013 verlengd tot 18 januari 12:00 uur WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijving van de Dutch Open 2013 verlengd tot 18 januari 12:00 uur

Inschrijving van de Dutch Open 2013 verlengd tot 18 januari 12:00 uur

Door de vele media aandacht voor de dartssport en de goede prestaties van onze landgenoten op de Lakeside blijven de inschrijvingen voor de Dutch Open Darts 2013 binnenstromen. Daarom heeft de organisatie besloten om de inschrijfdatum te verlengen! Deelnemers kunnen zich nog tot vrijdag 18 januari 12.00 uur digitaal inschrijven via .

De Dutch Open Darts is uniek in zijn soort. Het is een open toernooi waar ook niet leden aan kunnen deelnemen. (Men dient wel WDF/ BDO speelgerechtigd te zijn). Dit spectaculaire evenement is het grootste open dartstoernooi in Europa en trekt jaarlijks duizenden darters uit de hele wereld. Ook dit jaar zal de gehele internationale top weer meedoen. Grote namen zoals Tony O'Shea, Darryl Fitton, Deta Hedman en natuurlijk onze eigen toppers Wesley Harms en Jan Dekker zullen allemaal in Veldhoven te bewonderen zijn. Schrijf je in en wie weet speel jij straks tegen één van deze bekende namen of tegen de nieuwe Lakeside kampioen?!

De Nederlandse Darts Bond is zeer verheugd te kunnen meedelen dat het prijzengeld van de winnaar bij het herentoernooi verhoogd is naar €5.000,-! Ook de runner -up gaat met een hoger bedrag naar huis en de herenverliezers bij de laatste 128 vallen voor het eerst ook in de prijzen. De prijzenpot is voor de meeste deelnemers echter bijzaak: zij reizen af naar het Brabantse land voor de ongekende sfeer en gezelligheid tijdens de Dutch Open Darts.

Natuurlijk kan ook de jeugd deelnemen aan de Dutch Open Darts in Veldhoven! Op zondag 3 februari zal de Dutch Open Darts Jeugd plaatsvinden. Ook hier geldt: lidmaatschap is niet nodig, iedereen is welkom! Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 09.00 uur (inschrijfgeld is €5,-). Dit kan niet middels de voorinschrijving via de website. De jeugdspelers die de finale halen in de drie verschillende categorieën wordt een unieke ervaring geboden; zij spelen hun finalewedstrijd op het podium! Inderdaad, misschien wel vlak voordat Martin Adams of Jimmy Hendriks op het podium komt, wie weet...

Net als vorig jaar zijn alle podiumwedstrijden live te volgen via een stream op de website www.dutchopendarts.nl. Eurosport 2 zal op zondag 3 februari vanaf 17:30 uur de podiumfinales uitzenden en waarschijnlijk zal dit op Eurosport 1 herhaald worden om 21.30 uur. Verder zal Eurosport 1 het programma herhalen op maandag 4 februari om 15.30 uur en op dinsdag 5 februari om 19.15 uur. Gedurende de week zullen op Eurosport 2 de highlights regelmatig herhaald worden. (tijden onder voorbehoud)

De loting zal online komen te staan in de week voorafgaande aan het toernooi. De voorlopige deelnemerslijst zal eind volgende week zichtbaar zijn op de website van de Dutch Open Darts. Dit dartsfeest zal van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2013 plaatsvinden in het NH Conference Centre de Koningshof te Veldhoven. Check voor alle informatie en het laatste nieuws de wedsite www.dutchopendarts.nl! Vanzelfsprekend is de Dutch Open Darts ook op Facebook en Twitter te vinden (#DOdarts).

Wil je graag dit dartsspektakel meemaken maar heb je geen tijd om een heel weekend te komen? Kom dan gewoon gezellig langs om de vele darters aan te moedigen en de topdarters te bewonderen! Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur bij de locatie het Koningshof. (Vrijdag: €5,00 Zaterdag: €6,50 Zondag € 7,50 Passe Partout €12,50)

Tot ziens bij de Dutch Open Darts 2013 in Veldhoven!
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws