Inschrijving Winmau Belgium Open sluit aanstaande maandag 20 juli WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijving Winmau Belgium Open sluit aanstaande maandag 20 juli

Inschrijving Winmau Belgium Open sluit aanstaande maandag 20 juli

Je hebt nog 1 week om je in te schrijven voor het weekend van 31 juli, 1 en 2 augustus. Dan vind namelijk het Winmau Belgium Open plaats in de “Belgica Loods” Thonetlaan 133 te Antwerpen. Op vrijdagavond 31 juli is er de warming up met maximaal 256 inschrijvingen. Dit wordt gespeeld in poules.

Op zaterdag 1 augustus zijn er de heren, dames en mix koppels. Op zondag 2 augustus zijn er de dames, heren en jeugd singles met BDO en WDF punten en Winmau tickets.

Er is een totaal prijzengeld van € 16.500,00 dit weekend te verdelen. Voor meer inlichtingen bezoek onze website: www.belgischedartsbond.be of stuur een mail naar de voorzitter [email protected]

Zorg dat je je op tijd inschrijft. De sluitingsdatum is aanstaande maandag 20 juli en zorg ervoor dat ook uw betaling tijdig binnen is, want dit is zeer belangrijk. Alleen betaalde inschrijvingen worden in de loting meegenomen. Dus niet tijdig betaald = niet spelen.

Wij hopen u allen te mogen begroeten op deze mooie locatie aan de Schelde op 5 minuten van het centrum van Antwerpen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws