John Lokken's reactie op ontslag 'ik heb het gevoel dat ze van me af wilden' WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

John Lokken's reactie op ontslag 'ik heb het gevoel dat ze van me af wilden'

John Lokken's reactie op ontslag 'ik heb het gevoel dat ze van me af wilden'

Na een in Assen besloot de Nederlandse Darts Bond niet verder te gaan met de heren bondscoach John Lokken. Via zijn Facebook liet de oud bondscoach weten dat er nog een politieonderzoek loopt over het voorval in de Bonte Wever.

"Wat ik wel al kan en wil zeggen is dat ik het erg laag vind hoe de NDB met mij omgegaan is. Ze hebben 0,0 onderzoek gedaan en dit geeft me dan ook het gevoel dat ze van me af wilden.' Ook laat Lokken weten 'Mensen die mij echt kennen weten hoe ik ben en wat er echt gebeurd is. Ik ben dan ook erg blij met de steun die ik krijg van al die lieve mensen om me heen. Doet mij erg goed"

Lokken zal de Nederlandse spelers blijven supporteren en zelf ook de pijlen weer ter hand gaan nemen "Daarnaast zal ik nog altijd de promotie op me nemen voor de darttoernooien van Dartshop Kattestaart, blijf ik voorlopig voorzitter van de Flakkeese Dart Federatie en zal ik werkzaam blijven bij CLOD en Finder Darts Masters" liet Lokken ook nog weten op zijn Facebook.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws