Home BDO/WDF Hoofdnieuws Justin van Tergouw verslaat Maikel Verberk en wint Finder Masters-titel

Justin van Tergouw verslaat Maikel Verberk en wint Finder Masters-titel

Het jeugdtoernooi van de Finder Darts Masters is gewonnen door Justin van Tergouw. Hij was in de finale met 2-0 in sets voor Maikel Verberk. In de poulefase was Van Tergouw al met 4-2 te sterk voor Jeffrey Ballast en met 4-1 won hij van Job van ten Heuvel. Hierbij gooide hij o.a. al een gemiddelde van 97,81 en in de finale wist hij wederom zijn beste spel te laten zien.

Verberk, die op weg naar de finale overwinningen boekte op Geert Nentjes (4-2) en Callan Rydz (4-3) was in de finale niet opgewassen tegen zijn landgenoot. Slechts 1 leg was er voor Verberk weggelegd.

Voor een verslag bij de heren klik hier.
Voor een verslag bij de dames klik hier.

Een fotoalbum met alle foto’s vind je hier of hier op ons Facebook-account.

Verslag jeugdfinale
Maikel Verberk – Justin van Tergouw 0-2 in sets (1-3, 0-3)
Een Nederlandse finale tussen twee jongens die elkaar erg goed kennen. Van Tergouw maakte gisteren al indruk met een gemiddelde van 97,81 en ook vandaag liet hij zich weer van zijn beste kant zien. Met 3-1 ging de eerste set naar Van Tergouw en dus is het aan Verberk de taak om de twee daaropvolgende sets te pakken. Van Tergouw, die gedurende de wedstrijd even op 105,00 gemiddeld stond te gooien, weet de tweede set met 3-0 overtuigend te winnen en daarmee pakt hij de Finder Darts Masters-titel. Het gemiddelde in de finale kwam uit op 91,77 tegen 88,29 voor Verberk.