Home BDO/WDF Hoofdnieuws Kyle McKinstry voor 8 jaar geschorst van dartsport na matchfixing

Kyle McKinstry voor 8 jaar geschorst van dartsport na matchfixing

Na Wessel Nijman heeft ook Kyle McKinstry vernomen wat zijn straf is voor matchfixing tijdens de Icons of Darts League.

Alhoewel officieel nog geen nieuws door de DRA naar buiten is gebracht heeft McKinstry zelf via social media het volgende bericht naar buiten gebracht.

“Ik schrijf dit om iedereen te laten weten dat ik voor acht jaar ben verbannen van de sport waar ik van houd”, schrijft de voormalig Lakeside-deelnemer. Ik heb een enorme fout gemaakt op een punt dat het niet goed ging in mijn leven. Dit is iets waar ik de rest van mijn leven spijt van ga hebben. Hopelijk is dit een les voor ieder ander in een dergelijke situatie. Ik ga hard werken en hopelijk kan ik dit ooit achter mij laten en er sterker uit komen. Ik wil graag mijn excuses aanbieden aan mijn sponsoren, fans en vooral mijn familie.”