Lakeside-debutant Richie George uitgenodigd op Zuiderduin Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Lakeside-debutant Richie George uitgenodigd op Zuiderduin Masters

Lakeside-debutant Richie George uitgenodigd op Zuiderduin Masters

Een nieuw talent in de nationale en internationale dartswereld, Richie George, heeft vandaag de derde wildcard ontvangen voor de Zuiderduin Masters. Richie, zoon van darts icoon, Mister Glitter, Bobby George, heeft in de twee jaar dat hij nu mee draait op het hoogste niveau zich gevestigd bij de absolute wereldtop. Afgelopen weekeinde speelde hij mee als 15e geplaatste speler bij de laatste 32 van de Winmau World Masters en in januari 2013 debuteert Richie op het wereldpodium van het Lakeside World Professional Darts Championship in Frimley Green.

Op basis van zijn prestaties dit seizoen en zijn deelname aan Lakeside besloot de organisatie van de Zuiderduin Masters het 22 jaar jonge dartstalent met een wildcard te verrassen. Dit is de derde van de vier beschikbare wildcards voor de organisatoren. En omdat eind deze maand de loting zal worden verricht, zal de naam van de laatste speler op zeer korte termijn bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie over het toernooi, deelnemers, bestellen van kaarten of een arrangement verwijzen wij u naar www.zuiderduinmasters.nl

Foto: © PR Zuiderduin Masters
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws