Lorraine Farlam debuteert op Zuiderduin Masters 2012 podium WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Lorraine Farlam debuteert op Zuiderduin Masters 2012 podium

Lorraine Farlam debuteert op Zuiderduin Masters 2012 podium

De voorlaatste wildcard voor het damestoernooi van de Zuiderduin Masters is uitgereikt aan de Engelse Lorraine Farlam. De 37-jarige schoonheidsspecialiste uit het Engelse Buxton timmert al enkele jaren goed aan de weg. Zij maakte al twee keer deel uit van de Engelse nationale selectie en staat in januari 2013 voor de tweede keer op rij op het Lakeside podium.

Ondanks haar vele successen viel ze voor de Zuiderduin Masters een paar keer net buiten de boot. Maar als je het sterkste deelnemersveld bij de dames neer wil zetten dan kan je niet meer om Lorraine heen. Ze staat vijfde op de wereldranking, vierde op de Zuiderduin Masters ranking en onlangs was ze nog de beste dame van het Open Schotland 2012.

Het deelnemersveld bij de dames komt hiermee op 5 en is er nog één wildcard te vergeven. Voor een overzicht van het damesveld of verdere informatie over Zuiderduin Masters kunt u terecht op de website www.zuiderduinmasters.nl

Klik hier om direct kaarten te bestellen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws