Home BDO/WDF Hoofdnieuws Loting BDO World Trophy bekend voor de 8 Nederlanders

Loting BDO World Trophy bekend voor de 8 Nederlanders

Tijdens de algemene ledenvergadering van de BDO is op zondag ook de loting voltrokken van de BDO World Trophy. Hierbij zijn de tegenstanders voor de meeste Nederlanders bekend geworden.

Richard Veenstra zal in de eerste ronde aanleggen tegen Justin Thompson uit Australië en Wesley Harms wacht een duel met de Engelsman Paul Hogan.

Chris Landman kan zich gaan voorbereiden op een strijd met Mark McGrath uit Nieuw Zeeland terwijl Martijn Kleermaker de naam van Dave Parletti uit de hoge hoed zag komen.

Willem Mandigers en Derk Telnekes weten nog niet wie ze zullen treffen want zij komen uit tegen Qualifier 1 en 3 uit het kwalificatietoernooi dat een dag voorafgaand aan het toernooi gespeeld zal worden.

Namens België zal Mario Vandenbogaerde aanleggen tegen Brian Lokken terwijl Roger Janssen een duel wacht met de Duitser Michael Unterbuchner.

Bij de dames zullen Aileen de Graaf en Sharon Prins van de partij zijn. Prins treft hierin Anastasia Dobromyslova en voor De Graaf is de tegenstander nog niet bekend want zij speelt tegen Qualifier 1 van het kwalificatietoernooi.

Bekijk de volledige loting hieronder.

Loting BDO World Trophy
Heren
Dames

In de King George’s Hall in Blackburn zal op donderdag 29 augustus het kwalificatietoernooi worden gespeeld met aansluitend het major toernooi van de BDO welke alle dagen live te volgen zal zijn zijn via Eurosport.

Een dag voorafgaand aan het toernooi zal er een kwalificatietoernooi worden gespeeld waarbij de laatste 4 heren en 2 dames zich zullen plaatsen voor het hoofdtoernooi.