Loting Open Zweden bekend voor 9 deelnemende Nederlanders WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Loting Open Zweden bekend voor 9 deelnemende Nederlanders

Loting Open Zweden bekend voor 9 deelnemende Nederlanders

Aanstaand weekend zal van 24 tot en met 26 augustus in Zweden het Open Zweden en de Zweden Classic worden gespeeld. Het zal het laatste toernooi zijn waarbij er belangrijke BDO punten worden uitgedeeld alvorens de balans wordt opgemaakt voor de Winmau World Masters.

Hierbij zullen 9 Nederlanders de strijd aangaan voor deze belangrijke punten.

Inmiddels weten zij tegen wie ze mogen aanleggen in de eerste ronde aangezien de loting inmiddels is voltrokken.

De Nederlanders die in Zweden aan de oche verschijnen zijn Willem Mandigers, Wouter Vaes, Silko Visser, Jörgen Brouwer, Roemer Mooijman, Aileen de Graaf, Sharon Prins, Priscilla Steenbergen en Suzan Konings.

Wouter Vaes zal na winst in de eerste ronde mogen aanleggen tegen Scott Mitchell. Ook Jörgen Brouwer en Roemer Mooijman hebben het niet getroffen. Ze treffen elkaar en de winnaar speelt een partij later tegen Ross Montgomery.

Bij de dames wacht Priscilla Steenbergen een duel met Corrine Hammond als de Hollandse haar eerste duel weet te winnen van Tina Ehlers.

Loting Open Zweden
Heren singles
Dames singles

Tot slot is ook de loting bekend gemaakt van onderstaande toernooien die tevens dit weekend zullen worden gespeeld in Zweden.

Hierbij wacht Priscilla Steenbergen direct een ontmoeting met Lisa Ashton.

LDO Zweden Classic
Zweden Classic heren

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws