Home BDO/WDF Hoofdnieuws Maar liefst 14 teams vertegenwoordigd op WDDA Winmau World Cup

Maar liefst 14 teams vertegenwoordigd op WDDA Winmau World Cup

2018-12-16 NK Darts 2018 Barneveld

Van 22 tot en met 24 februari zal de allereerste editie van de WDDA Winmau World Cup van start gaan. Voor aanvang is de allereerste World Cup voor paradarters in de geschiedenis van het darten direct een schot in de roos.

Inmiddels staan al 14 teams ingeschreven voor het team-event en voor het single toernooi met in totaal 72 spelers. Het is de eerste keer dat er twee aparte toernooien gehouden worden, een single toernooi wordt voor staande spelers en een voor de rolstoel spelers.
 
Er zijn teams ingeschreven uit: Nederland, België, Duitsland, Wales, Engeland, Rusland, Frankrijk, Zuid Afrika, Denemarken en Rest of the World. De single spelers komen uit: Wales, Engeland, Rusland, Frankrijk, Zuid Afrika, Hongarije, Denemarken, België, Nigeria, Duitsland, Isle of Man, America en zelfs een speler uit Mongolië en Nieuw Zeeland.

Als organisatie zijn we natuurlijk bijzonder trots op dit resultaat dat er spelers zijn van over de hele wereld en we kijken natuurlijk uit naar deze eerste editie. Voor diegene die er helaas zelf niet bij kunnen zijn worden alle finales live via internet streaming uitgezonden en op dit moment lopen er gesprekken om de finales ook op de Nationale TV in België te krijgen. Zodra er hier meer nieuws over is laten we dit natuurlijk graag weten.
 
De organisatie bespaart kosten nog moeite om van dit evenement een groots succes te maken en om het darten in België op de kaart te zetten.

Het programma:
Vrijdag 22 februari opwarmingstoernooi
Zaterdag 23 februari WDDA WINMAU WORLD TEAMS CUP
Zondag 24 februari WDDA WINMAU WORLD SINGLE CUP (cat. Standing / cat. Weelchairs)

Direct inschrijven kan via deze link, meer informatie is hier te vinden.