Mark Layton verslaat Stephen Bunting voor single Cheshire Open titel WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Mark Layton verslaat Stephen Bunting voor single Cheshire Open titel

Mark Layton verslaat Stephen Bunting voor single Cheshire Open titel

Welshman Mark Layton heeft het single Cheshire Open 2015 op zijn naam geschreven, ten koste van Stephen Bunting. De voormalige Lakeside kampioen werd in de finale met 6-4 verslagen.

Bunting die favoriet was voor de titel, pakte de eerste leg. Layton won echter de drie opeenvolgende legs met onder andere een 141 checkout. The Bullet verkleinde zijn achterstand naar 1 leg maar kon niet voorkomen dat de man uit Wales er 5-2 van maakte. Bunting leek een comeback te maken (4-5) maar zijn vechtlust heeft niet mogen baten. Layton die ook in actie kwam op de UK Open 2015, pakte de zege in de volgende leg.

Naast Stephen Bunting kwamen er meerdere PDC spelers in het deelnemersveld voor. Onder andere Michael Smith, Jamie Caven, Robbie Green, Stuart Kellett, Mark Walsh, Kevin McDine, Nathan Aspinall, Mark Frost, John Bowles en Eddie Dootson zijn de PDC spelers die op het Cheshire Open aan de oche verschenen.

Mark Layton mag de cheque van £1.000,- in ontvangst nemen, daarnaast liggen er ook tickets klaar voor de Lakeside en Winmau World Masters kwalificatie. Zaterdag won regerend BDO wereldkampioene Lisa Ashton het single vrouwen toernooi. Drievoudig BDO wereldkampioene Anastasia Dobromyslova werd de runner-up.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws