Martin Adams doet ook gooi naar deelname BDO World Trophy WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Martin Adams doet ook gooi naar deelname BDO World Trophy

Martin Adams doet ook gooi naar deelname BDO World Trophy

Volgend weekend zal de BDO World Trophy worden gespeeld en voorafgaand zal nog een kwalificatietoernooi worden gespeeld waaruit 4 heren en 2 dames komen. Zij zullen zich plaatsen voor het hoofdtoernooi van het major toernooi bij de BDO.

Tot de groep deelnemers die zich hebben ingeschreven voor dit kwalificatietoernooi is net voor de sluiting nog een opvallende naam toegevoegd.

De voormalig nummer één van de BDO en drievoudig wereldkampioen Martin Adams zal namelijk een poging wagen om zich een weg terug te vechten naar het podium van een televisietoernooi.

De 63-jarige Wolfie miste vorig jaar voor het eerst de Lakeside maar ondanks zijn leeftijd en inmiddels gewonnen strijd tegen prostaatkanker blijft hij vastbesloten om terug te keren op het podium.

Ook zien we namen als Jamie Caven en John Walton op de lijst van het kwalificatietoernooi en namens Nederland zijn Michael Busscher, Alfred van der Velden en Johan van Velzen van de partij.

Bij de dames is het Priscilla Steenbergen die de Nederlandse inbreng op het hoofdtoernooi probeert te verhogen naar 3 speelsters.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws