Meer dan 800 deelnemers tijdens de HAL Masters en HAL Open in Venray WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Meer dan 800 deelnemers tijdens de HAL Masters en HAL Open in Venray

Meer dan 800 deelnemers tijdens de HAL Masters en HAL Open in Venray

In totaal komen dit weekend maar liefst 834 darters uit19 verschillende landen in actie tijdens HAL Open Darts en HAL Masters in Evenementenhal Venray. Van Co Stompé en Martin Adams tot Ted Hankey en Andy Fordham. Beide toernooien zijn op 19 en 20 maart gratis te bezoeken. Ook parkeren is voor iedereen gratis.

Het deelnemersveld in Venray is internationaal georiënteerd. In totaal doen ruim 100 buitenlandse darters mee uit 19 verschillende landen. Deze darters zijn onder meer afkomstig uit: Engeland, België, Marokko, Zuid-Korea, Zwitserland, Letland, Schotland, Wales, Rusland, Finland, Australië, Slowakije en Polen.

Titelverdediger Martin Adams is één van de bekende namen bij de mannen. Ook Wesley Harms, Danny Noppert, Ted Hankey, Tony O’Shea, Darryl Fitton, Richard Veenstra, Co Stompé en Andy Fordham hebben zich ingeschreven voor het dartsfestijn in Noord-Limburg. Het deelnemersveld bij de vrouwen bestaat eveneens uit een aantal wereldtoppers, waaronder Lisa Ashton, Trina Gulliver, titelverdediger van het HAL Open Darts Aileen de Graaf, Anastasia Dobromyslova en Lorraine Winstanley.

De kampioenen van HAL Masters verdienen een startbewijs voor Winmau World Masters 2016 (heren, dames, jongens en meisjes) en Lakeside Playoffs (heren en dames). De winnaars van HAL Open Darts verdienen een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2016 (heren, dames en jongens), Winmau World Masters 2016 (heren, dames, meisjes en jongens) en Lakeside Playoffs (heren en dames). Beide toernooien tellen mee voor de BDO ranking en de Finder Darts Masters ranking.

Het dartsweekend in Venray begint komende zaterdag met HAL Masters. Een dag later vindt HAL Open Darts plaats. Er wordt gespeeld in de categorieën: heren, dames, jongens en meisjes. Beide toernooien beginnen om 10.00 uur en zijn gratis te bezoeken. Meer informatie: www.halopendarts.nl.

Tekst: Patrick Drenthen

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws