Mikuru Suzuki van de partij op drukker Dutch Open dan vorig jaar WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Mikuru Suzuki van de partij op drukker Dutch Open dan vorig jaar

Mikuru Suzuki van de partij op drukker Dutch Open dan vorig jaar

De Japanse wereldkampioen bij de dames, Mikuru Suzuki, zal begin februari van de partij zijn op de Dutch Open in Assen. Ze maakte indruk door op overtuigende wijze het toernooi te winnen waarbij ze bovendien nog . Wel zal de wereldkampioen bij de heren, Glen Durrant, ontbreken.

“Ik kan alvast verklappen dat we in totaal meer inschrijvingen hebben dan vorig jaar. Het gaat dus gezellig druk worden in De Bonte Wever in Assen. Daar zijn wij superblij mee”, zegt Paul Engelbertink van de organiserende Nederlandse Darts Bond.

Vorig jaar deden er aan de singletoernooien bij de heren ruim 3.200 deelnemers mee en bij de dames 346.

Glen Durrant en Mark McGeeney gaan dit weekend hun geluk beproeven op de UK Q School van de PDC. Ondanks dat Duzza niet naar Assen zal afreizen zullen we The Gladiator wel in actie zien komen op Nederlandse bodem. Hij heeft immers zijn titel te verdedigen.

Naast McGeeney zijn tal van andere wereldtoppers in Assen aanwezig waaronder Martin Adams, Scott Mitchell en Darryl Fitton.

Bij de dames doen onder meer regerend Dutch Open kampioen Deta Hedman en topspeelsters als Lorraine Winstanley en Lisa Ashton mee.

Bovendien zijn er ook Nederlandse toppers die de trofee in Nederland proberen te houden. Tot deze groep behoren onder andere Richard Veenstra, Derk Telnekes en Wesley Harms bij de heren en Aileen de Graaf, Sharon Prins en Anca Zijlstra bij de dames.

Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 februari wordt de Dutch Open gehouden in De Bonte Wever. RTV Drenthe zal op zondag de finales live uitzenden.

Alle deelnemers zijn terug te vinden op www.dutchopendarts.nl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws