Mis niets van BDO World Trophy met deze officiële livestream WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Mis niets van BDO World Trophy met deze officiële livestream

Mis niets van BDO World Trophy met deze officiële livestream

Van vrijdag tot en met zondag zal de BDO World Trophy worden gespeeld en hierbij zullen we 9 Nederlanders en 2 Belgen in actie zien komen.

Dit zijn Richard Veenstra, Derk Telnekes, Wesley Harms, Chris Landman, Willem Mandigers, Martijn Kleermaker, Aileen de Graaf, Sharon Prins en Priscilla Steenbergen. Mario Vandenbogaerde en Roger Janssen verdedigen de Belgische eer.

Bovendien verschijnen ook spelers als Martin Adams, Andy Hamilton, Gary Robson, Scott Mitchell, Wez Newton en Scott Waites op het podium.

Het toernooi wordt in Nederland door Eurosport uitgezonden op internet via Eurosport Player waarvoor een abonnement is vereist. Maar naar verwachting zal het toernooi ook te volgen zijn via één van de livestreams van Eurosport 2 UK op deze pagina.

Update: We adviseren de eerste livestream op deze pagina genaamd 'Official BDO livestream'.

Hiervoor dien je de simpele stappen te volgen in Google Chrome of Firefox zodat je ook van buiten Engeland deze livestreams eenvoudig kan bekijken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws