Na 25 jaar zal Martin Adams ontbreken op BDO Lakeside 2019 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Na 25 jaar zal Martin Adams ontbreken op BDO Lakeside 2019

Na 25 jaar zal Martin Adams ontbreken op BDO Lakeside 2019

Vorig jaar vierde Martin Adams zijn jubileum met 25 deelnames aan het wereldkampioenschap van de BDO. Maar hier zal in januari geen extra editie aan worden toegevoegd voor Wolfie.

De Engelsman kreeg in 2016 te horen dat hij prostaatkanker had en kreeg na maanden van behandeling het nieuws dat hij schoon was.

In 2017 verscheen hij weer als vanouds aan de oche van de Lakeside en reikte tot de laatste 16 en ook eerder dit jaar was hij van de partij al moest hij toen in de eerste ronde nipt zijn meerdere erkennen in de latere runner-up, Mark McGeeney.

Voor de aanstaande editie van het wereldkampioenschap heeft de inmiddels 62-jarige ook nog pogingen ondernomen om zich te plaatsen. Zo was hij van de partij op de Winmau World Masters en de Lakeside play-offs maar kwam hij niet verder dan de laatste 128 en laatste 64.

Bovendien bezet hij op de BDO ranking op dit moment de 58e plaats.

Hoeveel Wolfie hiermee misloopt is nog de vraag aangezien er nog altijd grote vraagtekens staan bij de doorgang van de Lakeside 2019 en de edities die erop zouden volgen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws