Nederlands jeugdteam op EK Jeugd in actie met gloednieuw tenue WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Nederlands jeugdteam op EK Jeugd in actie met gloednieuw tenue

Nederlands jeugdteam op EK Jeugd in actie met gloednieuw tenue

In het Nederlandse bedrijf heeft de Nederlandse Darts Bond een nieuwe kledingsponsor gevonden voor de Nederlandse selectie. Er is een overeenstemming bereikt voor twee jaar. Op de foto is het nieuwe tenue te zien in het vertrouwde oranje.

Dart-shirt.nl is onderdeel van WLM design dat al meer dan 17 jaar gespecialiseerd is in de productie van sublimatie sportshirts. Sinds enkele jaren zijn dart-shirts aan het assortiment toegevoegd. Directeur van WLM Wisja Lamers is blij met de samenwerking met de Nederlandse Darts Bond. “Wij willen graag bekender worden in de dartswereld en laten zien wat we in huis hebben en allemaal kunnen maken op het gebied van dartsshirts. Toen we met de NDB in gesprek gingen over een sponsordeal van de Nederlandse selectie waren we het snel eens met elkaar”.

Ook de directeur van de NDB, Niels de Ruiter is tevreden met de nieuwe deal. ‘’Wij zijn bijzonder blij dat we onze gehele Nederlandse selectie in een nieuw en kwalitatief goed shirt kunnen steken die voldoet aan alle wensen van voornamelijk de spelers zelf. Dat dit kan op basis van sponsoring kan is natuurlijk fantastisch. Wij kijken uit naar een fijne en duurzame samenwerking met WLM design”.

Aan het Nederlandse jeugdteam de eer om als eerste in het nieuwe shirt te spelen. Tijdens het EK Jeugd in Turkije, dat van 12 tot en met 15 juli in Turkije gespeeld wordt spelen de jeugdige talenten in het nieuwe shirt van Dart-shirt.nl.

Wil jij ook een nieuw dartshirt kijk dan eens op met Dart-shirt.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws