Home BDO/WDF Hoofdnieuws Nederlandse spelers bekend die deelnemen aan WDF Virtual Cup

Nederlandse spelers bekend die deelnemen aan WDF Virtual Cup

Aangezien Covid-19 alle competities en toernooien over de hele wereld tot stilstand heeft gebracht, heeft de WDF onlangs bekend gemaakt de WDF Virtual Cup te gaan organiseren. Een toernooi om spelers van over de hele wereld de kans te bieden om toch tegen elkaar te kunnen spelen. Al meer dan 40 landen doen mee aan dit virtuele toernooi vanuit huis en ook uit Nederland zullen er 4 spelers deelnemen.

Namens Nederland komen Anca Zijlstra, Aileen de Graaf, Nick Crouwel en Richard Veenstra in actie, ijzersterke spelers met veel ervaring.  

Er zal een single toernooi voor de dames als ook voor de heren georganiseerd worden. Zowel de winnaars van de single toernooien als de overall winnaars (resultaten opgeteld) bij de heren en dames maken kans op een wildcard voor de WDF World Masters. Maar natuurlijk is het ook een grote eer om de eerste WDF Virtual Cup te winnen.

Helaas is nog niet alle informatie bekend. Zo zijn bijvoorbeeld speeldagen, regels, cameravereisten en andere voorwaarden nog niet gepubliceerd. Aangezien de inschrijving nu gesloten is de verwachting dat de WDF spoedig met alle overige informatie en details gaat komen. 

Hoe de Nederlandse Darts Bond tot deze selectie gekomen lees je in dit artikel op de website van de NDB.