Home BDO/WDF Hoofdnieuws Nieuwe locatie World Darts Trophy is nu eindelijk bekend gemaakt

Nieuwe locatie World Darts Trophy is nu eindelijk bekend gemaakt

De kogel is door de kerk, de locatie voor de World Darts Trophy is eindelijk bekend gemaakt. Het is de King George’s Hall in Blackburn geworden.

Daar zal op donderdag 29 augustus en 1 september het major toernooi van de BDO worden gespeeld. Beide dagen zullen live te volgen zijn via Eurosport.

Een dag voorafgaand aan het toernooi zal er een kwalificatietoernooi worden gespeeld waarbij de laatste 4 heren en 2 dames zich zullen plaatsen voor het hoofdtoernooi.

Namens Nederland hebben Richard Veenstra, Wesley Harms, Willem Mandigers, Chris Landman, Derk Telnekes en Martijn Kleermaker geplaatst bij de heren.
 
Namens België zullen Mario Vandenbogaerde (12) en Roger Janssen (21) spelen op het toernooi dat door Eurosport zal worden uitgezonden.

Bij de dames zullen Aileen de Graaf en Sharon Prins van de partij zijn. Ook de regerend wereldkampioene bij de dames, Suzuki Mikuru, zal aan de oche verschijnen.

Zij kunnen nu dus ook eindelijk hun reis en verblijf gaan regelen voor het toernooi dat over 6 weken zal plaatsvinden.

Van 20 tot en met 28 juli wordt bij de PDC de World Matchplay gespeeld en je maakt gratis kans op leuke prijzen met onze Dartpoule.