Home BDO/WDF Hoofdnieuws Nog 8 weken te gaan voor het United International Open Darts

Nog 8 weken te gaan voor het United International Open Darts

United International Open Darts

Nog 8 weken tot het United International Open Darts dat op 6, 7 en 8 maart zal plaatsvinden.

De voorbereidingen voor het United International Open Darts is in volle gang. Na de recente naamswijziging heeft de organisatie nog een aantal wijzigingen doorgevoerd:
-De koppeltoernooien zijn samengevoegd naar 1 koppeltoernooi. Hiervoor kunnen herenkoppels, dameskoppels en zelfs mix-koppels zich inschrijven. Naast de geldprijzen en bekers zijn er ook prijzen voor beste dames-koppel en beste mix-koppel. Het totale prijzengeld voor het koppeltoernooi is verhoogd naar €4200,-.

-Het toernooi zal nog beter te volgen zijn via de livestream. Er worden extra camera’s geplaatst voor een nog mooier beeld. Hiernaast zullen in de zaal 2 led-schermen geplaatst worden zodat het ook in de zaal nog beter te volgen is. Helaas is besloten dit jaar nog niet live te gaan via NH-sport (tv). Het programma op de zondag komt hierdoor in gedrang en mede door deze beslissing kunnen we alle toernooien op de dag zelf afwerken tot en met de finales.

-Zaterdag zullen we wat later beginnen, omdat er zaterdagavond geen fun-toernooi is dit jaar. Hierdoor is er wat meer rust voor de darters en kunnen we rustig het finaleprogramma zaterdag op het podium afwerken.

-Op de zaterdag en zondag zijn het dames- en herentoernooi BDO-A geranked. Hiernaast tellen alle toernooien ook mee voor de WDF-ranking.

Het hele team van vrijwilligers heeft er zin in en wil er weer een groot feest van maken.

Iedereen kan zich alvast inschrijven voor het mooie dartsweekend via www.wfopendarts.nl. Op deze site is nog meer informatie te vinden naast leuke filmpjes en foto’s van vorige edities.

United International Open Darts