Tony O'Shea en Gary Robson winnen opwarmer Open Luxemburg WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Tony O'Shea en Gary Robson winnen opwarmer Open Luxemburg

Tony O'Shea en Gary Robson winnen opwarmer Open Luxemburg

Met de huidige temperaturen is een opwarmtoernooi niet nodig, maar toch werd deze gespeeld op het Open Luxemburg. De vrijdagavond stond zoals tijdens de laatste editie van 2 jaar geleden ook weer in het teken van de koppels.

Bij de heren waren Tony O'Shea en Gary Robson het sterkste duo. Ze wonnen in de finale zonder problemen met 4-0 van Pietraczyo en Thiel.

In het damestoernooi bleken Hedman en Sutton oppermachtig. Ze wonnen de finale met 4-0 van Geeraerts en Cuijpers.

De verliezersronde werd gewonnen door Gijsbert van Malsen en Leroy Clarys.

Tot slot is er nog een melding van huishoudelijke aard. De organisatie van het Open Luxemburg heeft besloten dat het vanwege de hitte dit weekend is toegestaan om van het kledingreglement af te wijken waarbij er mag worden gespeeld in een korte broek. Dit geldt dus ook voor zaterdag en zondag wanneer er wordt gespeeld voor officiële punten. Op het podium is het echter wel verplicht om een zwarte pantalon te dragen aangezien de wedstrijd live worden gebracht op internet. Zorg dus dat je deze wel meeneemt.

Heren
Kwartfinales
Van Bergen/Knops w.v. Van Egdom/Zander
O'Shea/Robson w.v. V/d Velden/Lens
Pietraczyo/Thiel w.v. Nosber/Nilles
Taels/Coenderaerts w.v. Plaisier/V/d Herik

Halve finale
Van Bergen/Knops 1-3 O'Shea/Robson
Pietraczyo/Thiel 3-0 Taels/Coenderaerts

Finale
O'Shea/Robson 4-0 Pietraczyo/Thiel

Dames
Halve finale
Geeraerts/Cuijpers 3-1 D'Hondt/De Vuyst
Hedman/Sutton 3-2 Raaphorst/Bartzen

Finale
Geeraerts/Cuijpers 0-4 Hedman/Sutton

Update 23:00 uur: Vanwege de hitte is het dit weekend toegestaan om van het kledingreglement af te wijken waarbij er mag worden gespeeld in een korte broek. Dit geldt dus ook voor zaterdag en zondag wanneer er wordt gespeeld voor officiële punten. Op het podium is het echter wel verplicht om een zwarte pantalon te dragen aangezien de wedstrijd live worden gebracht op internet. Zorg dus dat je deze wel meeneemt.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws