Home BDO/WDF Hoofdnieuws Deelnemersveld Zuiderduin Masters compleet met Aileen de Graaf

Deelnemersveld Zuiderduin Masters compleet met Aileen de Graaf

Graaf_de_Aileen

Het dames deelnemersveld voor Zuiderduin Masters 2011 is compleet omdat ook de laatste wildcard zijn bestemming gekregen heeft. De zesde dame die in het weekeinde van 9 tot en met 11 december aanstaande in actie gaat komen is Aileen de Graaf uit Bunschoten.

Deze 21-jarige dame pakte in 2007 voor het eerst een setje darts in handen. Ze bleek talent te hebben en na enkele kleine toernooien ging Aileen haar geluk beproeven in de hoogste competities.

En niet zonder succes. Momenteel bezet ze de tweede plaats van de Zuiderduin Master ranking, is ze opgenomen in de Nederlandse selectie en mag je gerust zeggen dat Ailleen tot de beste dartster in het dames circuit behoort.

Aangezien aan de Zuiderduin Masters alleen de beste darters ter wereld deelnemen lag het dus voor de hand dat aan dit jonge Nederlands dartstalent de laatste nog beschikbare wildcard is uitgegeven.

De deelnemers aan het damestoernooi zijn nu. Deta Hedman, Irina Armstrong, Anastasia Dobromyslova, Tamara Schuur, Trina Gulliver en Aileen de Graaf.

Voor een volledig overzicht van alle deelnemers en het aantal nog te vergeven wildcards per categorie zie deze pagina.

Je kunt live aanwezig zijn bij de Zuiderduin Masters welke van 9 tot en met 11 december worden gespeeld in Hotel Zuiderduin. Voor de kaartverkoop en de arrangementen verwijzen we je graag door naar onderstaande links.

Kaartverkoop: Vanaf 17,50 euro.

Arrangementen: Vanaf 165 euro p.p.

Tekst: Zuiderduinmasters.nl / Foto: Aileen de Graaf