Zuiderduin Masters geeft laatste wildcard aan Michel van der Horst WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Zuiderduin Masters geeft laatste wildcard aan Michel van der Horst

Zuiderduin Masters geeft laatste wildcard aan Michel van der Horst

De laatste van de 4 wildcards die de organisatoren van de Zuiderduin Masters ter beschikking hebben is gegaan naar de 37-jarige Michel van der Horst uit Deventer. Een beloning voor zijn inzet en daarmee behaalde positie op de Zuiderduin Masters en wereldranking.

Michel begon door het winnen van een wildcard voor de Winmau World Masters in 2009 vol ijver mee te draaien in het internationale circuit, met de droom ooit het grote podium te halen. Vier jaar van hard trainen en veel toernooien spelen om het doel te halen. Dit jaar met succes, want na Jimmy Hendriks en Christian Kist is hij de best geplaatste Nederlander op de wereldranking en na Bryan de Hoog (nr. 16) de hoogst geplaatste Nederlander op de Zuiderduin Masters ranking.

Met de 37-jarige Deventenaar zijn nu 22 van de 24 spelers bekend. De laatste twee plaatsen zijn voorbestemd aan twee spelers aangewezen door de Nederlandse Darts Bond.

Voor verdere informatie over Zuiderduin Masters kunt u terecht op de website www.zuiderduinmasters.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws