Home BDO/WDF Hoofdnieuws Overeenkomst tussen belangrijke dartsbonden en 110Sport.tv

Overeenkomst tussen belangrijke dartsbonden en 110Sport.tv

110SportTV

Er is een overeenkomst getekend tussen internetomroep 110sport.tv en vier toonaangevende dartsorganisaties dat het mogelijk maken om darten over de gehele wereld te kunnen zien. De vier dartsorganisaties zijn de British Darts Organisation, de Welsh Darts Organisation, de Wereld Darts Federatie en de Anatolians Groep in samenwerking met de Turkse Darts Federatie.

Volgende maand zal het eerste evenement tussen de landen van Engeland, Schotland en Wales dat word gespeeld in de Spa – Bridlington worden gestreamd via 110sport.tv en tevens via hun partnerwebsites waaronder diverse gokwebsites.

 “Darts is een enorme potentiële doelgroep in heel Europa en de rest van de wereld en we zijn blij dat we BDO, WDOLs, WDF, TDF, AG hebben in Turkije en GMJ Marketing als onze partners in deze onderneming”, zegt David MacKinnon, CEO van 110sport Group. “Veel van degenen die deelnemen in Bridlington zullen direct worden erkend door hun bekendheid op het Lakeside World Championship en ik weet zeker dat dartsfans ervan gaan zullen genieten. Ook van alle andere evenementen dit jaar.”

BDO voorzitter, Dave Alderman, voegt er nog het volgende aan toe. “We zijn verheugd met deze samenwerking met een grote internet provider. Tevens zal dit voor extra reclamemogelijkheden op internet zorgen waardoor er extra financiële middelen ontstaan wat ten goede zal komen aan de dartsevenementen. Door het combineren van de sterke punten van de BDO, WDOLs, WDF, AG, TDF en GMJ Marketing wij zien dit als slechts het begin van een spannend nieuw tijdperk voor darts en haar spelers en kijken we uit naar een nauwe samenwerking met 110sport.tv met als doel het verhogen van onze sport en waardevolle kansen voor onze spelers. ”

110sport.tv kalender voor 2010:
10 en 11 april: De BDO British Internationals, The Spa, Bridlington
15 en 16 mei: De WDO Welsh Open, Pontin’s, Prestatyn
4 en 5 september: De WDO Welsh Masters, Lyon Robin Hood Holiday Park, Rhyl.
6 en 7 september: De WDO Welsh Classic, Lyon Robin Hood Holiday Park, Rhyl.
17 t/m 19 september: De BDO British Open, De Spa, Bridlington.
13 t/m 16 oktober: De WDF Europa Cup, Hotel Grand Haber, Kemer, Antalya, Turkije.
17 oktober: Het WDF Uitnodiging Matchplay, Hotel Grand Haber, Kemer, Antalya, Turkije.
18 t/m 24 oktober: De Turkse TDF Open, Grand Haber Hotel, Kemer, Antalya, Turkije.