Pakjesavond "Smikkelen en smullen met de Zuiderduin Masters 2014" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Pakjesavond "Smikkelen en smullen met de Zuiderduin Masters 2014"

Pakjesavond "Smikkelen en smullen met de Zuiderduin Masters 2014"

5 December, traditioneel de avond van kloppende kinderhartjes die vol spanning wachten op de komst van de Sint en zijn pietermannen. Vanavond slaan de hartjes van dartliefhebbers ook op hol, het enige Nederlandse televisie toernooi de Zuiderduin Masters gaat van start. De 7e en laatste editie van de Zuiderduin masters. Het toernooi wat begon in 2000 als de Doeland Grandmasters en word al sinds 2001 gehouden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Het toernooi zal na deze editie omgedoopt worden naar de Finder Darts Masters.

Dartfreakz zal gedurende het weekend verslag doen van de Zuiderduin Masters. RTV Noord Holland doet live verslag op TV, ook zal er een livestream te zien zijn via de website van RTV-NH.

Ross Montgomery en Alan Norris doen de aftrap vanavond om 19.30 u, Sharon Prins is de eerste Nederlandse die het Zuiderduin podium zal betreden tegen de Engelse Fallon Sherrock. Ook Mike van Duivenbode, Niels Zonneveld, Michel van der Horst, Richard Veenstra, Willem Mandigers, Yordi Meeuwisse, Co Stompe, Remco van Eijden, Jeffrey de Graaf en Lorenzo Schmelcher voor België komen vanavond in actie.

Naast de vele Nederlanders komen ook publiekslievelingen Darryl Fitton en Ted Hankey meteen in de openingsavond in actie. Kortom een pakjesavond om van te smullen!

Op televisie:

Vrijdag 5 december

- Van 19:00 tot 00:30 uur live dartwedstrijden en analyses.

Zaterdag 6 december

- Van 12:00 tot 17:00 uur live dartwedstrijden en analyses.

- Van 19:00 – 00:30 uur live dartwedstrijden en analyses.

Zondag 7 december

- 12:00-19:00 uur live dartwedstrijden en analyses.

Presentatie: Klaas Jan Bos.

Online

Alle wedstrijdverslagen en analyse zijn ook via deze livestream te bekijken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws