Home BDO/WDF Hoofdnieuws Prachtig opbrengst DartsForever voor KiKa tijdens Dutch Open

Prachtig opbrengst DartsForever voor KiKa tijdens Dutch Open

Tijdens de Dutch Open darts in de prachtige locatie de Bonte wever in Assen was DartsForever weer trots van de partij als maatschappelijk partner en aanwezig met de stand voor Kika. Ze hadden weer leuke herinnerings-knuffels met het shirtje van de Dutch Open Darts 2019. Een leuk hebbedingetje voor de liefhebber die een aandenken wil hebben aan de Dutch Open en daarmee ook het goede doel KiKa steunde.

Daarnaast hadden ze natuurlijk nog veel meer andere leuke artikelen voor iedereen waarmee het goede doel KiKa word gesteund.

Ze zijn enorm trots dat ze maatschappelijk partner mogen zijn van de Dutch Open Darts. De publieke belangstelling bij de stand was ook weer een groot succes en ook de reacties waren weer geweldig dat ze er weer stonden. Het is voor hen ook een prachtig evenement om jaarlijks naar uit te kijken en om ermee bezig te zijn.

Ook was dit de laatste Dutch Open Darts voor Niels de Ruiter als directeur en DartsForever wil Niels dan ook enorm bedanken voor wat hij voor hen heeft gedaan. En ze willen hem veel succes toewensen met zijn nieuwe baan.

Buiten de stand hadden ze zoals ieder jaar ook weer een dartbaan staan waar de mensen konden gooien voor KiKa. Ook dit met natuurlijk weer prachtige prijzen die te winnen war. Zie hieronder voor de uitslagen.

Bullen voor KiKa dag 1: Vrijdag 1 februari 2019             
1e plaats: Shingo Enomata met 1426 punten  Winnaar Vip pakket  Dutch Open 2020

2e plaats: Shingo Enomata met 1145 punten winnaar Blade 5 Dartsbord

Bullen voor KiKa Dag 2: Zaterdag 2 februari  2019
1e plaats: Ryan de Vreede met 1512 punten winnaar Vip Pakket Dutch Open 2020

2e plaats: Pepijn van der Pat met 1152 punten winnaar Blade 5 Dartsbord

Iedereen weer bedankt voor deelname bullen voor KiKa het was weer een groot succes.

Ook de jaarlijkse loterij werd weer gehouden ten bate van KiKa waarvan de trekking zondag rond de klok van 16.00 uur plaatsvond. De loten waren te verkrijgen bij de stand van Dartsforever en zondags werden er ook loten in de zaal verkocht door vrijwilligers van de Dutch Open Darts.

Hierbij maakte je kans op prachtige prijzen. Hieronder de lijst van de prijzen met de gewonnen lotnummers. De prijzen in het rood zijn nog niet afgehaald.

·        Termote 2.0 black led  ( led licht surround )    NR.249

·        Gesigneerd Dartbord door oa Darryl Fitton- Aileen de Graaf – Scott Waits – Co-Stompé – Trina Gulliver en vele andere…….    NR.325

·        Gesigneerd Dartshirt Michael van Gerwen   NR.508

·        Dartshirt Raymond van Barneveld   NR.567

·        Twee kaarten premier league Darts Ahoy 28 Maart  NR.191

·        Gesigneerd dartshirt Vincent van der Voort   NR.622

·        Gesigneerd Boek Arjan van der Giessen Dartsgekte onthullende verhalen   NR.466

·        Gesigneerd dartshirt Max Hopp   NR.124

·        Dartbord    NR.55

·        Dartbord   NR.132

·         Bonus prijs Nederlands team shirt NR.306

·         Bonus prijs Nederlands teamshirt  NR.76

Alle prijzen waren af te halen bij de stand van Dartsforever en uitslagen komen deze week ook op de website van de Dutch Open Darts te staan en website Dartsforever.nl.

Voor de prijzen die nog niet afgehaald zijn door de winnaars, die kunnen contact opnemen met info@dartsforever.nl. Zodra zij hun lotnummer kunnen tonen sturen wij de prijzen netjes op naar de gelukkige prijswinnaars.

Hierbij wil DartsForever ook de Dutch Open organisatie bedanken voor het meehelpen en mogelijk maken van deze prachtige loterij ten bate van KiKa.

Ze kunnen weer terug kijken op een prachtige Dutch Open 2019 en ze willen alle vrijwilligers en iedereen bedanken die deel heeft genomen aan de Dutch Open Darts 2019 en de stand van Dartsforever voor KiKa hebben bezocht.

De opbrengst voor KiKa was in totaal een mooi bedrag van 3.000 euro!

Op naar Dutch Open Darts 2020.