Rankingstand Zuiderduin Masters vanaf heden online WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Rankingstand Zuiderduin Masters vanaf heden online

Rankingstand Zuiderduin Masters vanaf heden online

Onlangs maakte we al bekend dat de toernooien die van toepassing zijn op de Zuiderduin Masters ranking licht zijn gewijzigd. Vanaf heden bestaan deze uit het Frankrijk Open, Luxemburg Open, Tsjechië Open, Vlaanderen Open, Centerparcs Masters, Zuiderduin Masters, Lakeside World Pro, German Gold Cup, Dutch Open, Scottish Open, Mariflex Open, Duitsland Open, Antwerpen Open, Welsh Open, Engeland Open en België Open. Twee nieuwe toernooien in dit rijtje zijn de Luxemburg Open en de German Gold Cup.

Vanaf heden is ook de rankingstand van de Zuiderduin Masters online te bekijken. Met 103 punten gaat Dean Winstanley bij de heren aan kop gevolgd door Tony West met 90 punten en Alan Norris met 83 punten. Beste Nederlander is Willy van de Wiel die met 61 punten de zesde plaats bezet.

Bij de dames is Irina Armstrong de koploper met 121 punten. Ze wordt op afstand gevolgd door Deta Hedman met 92 punten. Op de derde plaats vinden we de beste Nederlandse dame welke met 79 punten wordt bezet door Karin Krappen.

Voor een overzicht van de rankingstand verwijzen we u graag door naar www.zuiderduinmasters.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws