Home BDO/WDF Hoofdnieuws Richard Veenstra kijkt uit naar mogelijk debuut op Grand Slam of Darts

Richard Veenstra kijkt uit naar mogelijk debuut op Grand Slam of Darts

Afgelopen weekend was hij finalist van de BDO World Trophy en hij bezet de tweede plek op de BDO rankinglijst nipt achter Wesley Harms. We hebben het natuurlijk over de Nederlander Richard Veenstra.

Tegenover DeStentor sprak hij over afgelopen weekend en over wat de komende maanden mogelijk in petto hebben voor hem.

“Ik kreeg een pijl voor 7-7, maar hij gooide hem daarna uit. Het is altijd spannend tussen hem en mij, nu viel het in zijn voordeel uit,” doelend op de finale tegen Jim Williams afgelopen zondag.

In november zal de Grand Slam of Darts worden gespeeld in Wolverhampton. De kans is groot dat Veenstra hierbij zijn debuut mag gaan maken vanwege zijn huidige plek op de ranking.

“De beste acht BDO-spelers gaan er naartoe. Vorig jaar miste ik het toernooi op drie punten. Als ze de criteria van vorig jaar hanteren dan ben ik er dit jaar wel bij. Het lijkt me leuk om te zien hoe het daar is, om een keer van de PDC te proeven.”

Alvorens het zover is zal hij aankomend weekend echter eerst de England Classic, de British Open en de British Classic spelen waarna eind van de maand nog het Open Brugge op het programma staat.

Voor het volledig interview verwijzen we je graag door naar dit artikel van De Stentor.