Home BDO/WDF Hoofdnieuws Richard Veenstra vanavond in Remote Darts League 2 op stream

Richard Veenstra vanavond in Remote Darts League 2 op stream

2019-02-03 Dutch Open Darts 2019 zondag Richard Veenstra

Maandagavond begint Remote Darts League 2. Dit is het vervolg op het succes, waarin tien Britse spelers tegen elkaar streden in een groepsfase totdat de beste vier doorstootten naar de play-offs die door James Richardson werden gewonnen.

Voor deze tweede editie zijn 16 spelers uitgenodigd uit negen landen, waaronder vier dames. Iedere avond zullen er vier spelers drie wedstrijden spelen. Vanavond is het de beurt aan Richard Veenstra, James Richardson die ongetwijfeld de prestatie van de eerste editie wilt evenaren, de Amerikaanse Larry Butler die in 1994 de World Matchplay op zijn naam schreef en de Nieuw-Zeelandse Tina Osborne.

Verder verschijnen gedurende de Remote Darts League onder andere de Amerikaan Joe Chaney, de Canadees David Cameron, de Australiër Justin Thompson en de Nieuw-Zeelander Darren Herewini aan de oche, die allen op het BDO WK 2020 stonden. Ook zullen Fransman Thibault Tricole en gerenommeerde spelers als Jim Williams, Tony O’Shea en Lorraine Winstanley hun pijlen laten spreken, net zoals de Ierse BDO World Master 2019 John O’Shea.

Speelschema maandag 18 mei
22.00: Richard Veenstra – James Richardson
22.30: Larry Butler – Tina Osborne
23.00: Larry Butler – Richard Veenstra
23.30: Tina Osborne – James Richardson
00.00: Tina Osborne – Richard Veenstra
00.30: James Richardson – Larry Butler

De wedstrijden zullen op onderstaande stream te volgen zijn.