Rick Hofstra voegt zich bij deelnemersveld Zuiderduin Masters 2012 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Rick Hofstra voegt zich bij deelnemersveld Zuiderduin Masters 2012

Rick Hofstra voegt zich bij deelnemersveld Zuiderduin Masters 2012

Van de negen selectiespelers is Rick Hofstra erin geslaagd om de wildcard voor de Zuiderduin Masters te bemachtigen. Na de poulefase werden de halve finales gespeeld tussen Rick Hofstra en Mike Zuydwijk en tussen Remco van Eijden en Ron Meulenkamp. Met een 4-2 winst wist Van Eijden zich te plaatsen voor de finale waarin hij zou uitkomen tegen Rick Hofstra die in de halve eindstrijd eveneens met 4-2 won. In de finale die ging tussen Remco van Eijden en Rick Hofstra is het de Fries die met een 13-darter de partij beslist en met een 5-3 overwinning de wildcard voor de Zuiderduin pakt.

Remco van Eijden maakt aanstaande zondag nogmaals kans op een wildcard voor de Zuiderduin Masters. Samen met Dennis te Kloese strijd hij om deze laatste ticket. Degene die na de NDB Ranking van aanstaande zondag in Lent aan kop van de ranking staat mag zijn koffers in december inpakken voor een weekend Egmond aan Zee.

Voor een uitgebreid verslag verwijzen we je graag door naar dit artikel op we website van de Nederlandse Darts Bond.

Foto: © PR Zuiderduin Masters
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws