The Ladies Classic: Rainsley wint nipt in de finale van Farlam WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

The Ladies Classic: Rainsley wint nipt in de finale van Farlam

The Ladies Classic: Rainsley wint nipt in de finale van Farlam

Vandaag werd bij Rileys in Lincoln het dames dartstoernooi ‘The Ladies Classic’ georganiseerd waarbij er om een gegarandeerde prijzenpot van 2.240 pond zal worden gespeeld. Voor de winnares lag er maar liefst 1.000 pond klaar. Een ware stimulans dus voor de dames om de dartpijlen op te pakken en mee te strijden om de geldprijzen en de punten. Voorinschrijving kostte slechts 10 pond en op de dag zelf kon je jezelf nog voor 12 pond mengen in het deelnemersveld.

Donna Rainsley heeft bij de singles het toernooi op haar naam geschreven. Zij versloeg Lorraine Farlam in de finale met 4-3.

Verder werd er ook een dames koppeltoernooi gespeeld waarbij het inschrijfgeld het prijzengeld vormt en er werd nog 200 pond toegevoegd. De inschrijfkosten hier bedroegen 10 euro per koppel bij voorinschrijven en 12 euro per koppel bij inschrijven op de dag zelf.

Voorafgaand aan vandaag stonden er al ruim 100 dames ingeschreven voor het singletoernooi en ruim 80 dames die in duo-verband in actie komen. Onder de huidige inschrijvingen bevonden zich geen Nederlandse dames.

Voor de deelnemerslijst klik hier.

Het toernooi was live te volgen zijn via dit live scorecenter en deze livestream.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws