In december met korting naar de Zuiderduin Masters 2011 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

In december met korting naar de Zuiderduin Masters 2011

In december met korting naar de Zuiderduin Masters 2011

Van 9 t/m 11 december is Hotel Zuiderduin opnieuw het decor voor de Zuiderduin Masters, een invitatie dartstoernooi voor de allerbeste spelers binnen het WDF/BDO dartscircuit. De Zuiderduin Masters is het langst lopende wereldtop dartstoernooi in Nederland. Het toernooi geniet een hoog aanzien bij zowel spelers als toeschouwers en wordt beschreven als het best georganiseerde en verzorgde toernooi ter wereld.

De Zuiderduin Masters kent een internationaal deelnemersveld van 24 heren, 6 dames en 6 jeugdspelers. Op dit moment komen er minstens tien Nederlandse heren in actie op het podium, naast twee Nederlandse dames en zes Nederlandse jeugdspelers (jongens).

Nooit eerder zijn zoveel spelers vanuit verschillende lidorganisaties verdeeld over Nederland actief tijdens de Zuiderduin Masters. De Nederlandse Darts Bond is hier ontzettend trots op, waardoor in overleg met de organisatie en Hotel Zuiderduin een interessante ledenactie is opgezet. Deze actie is van toepassing op alle leden van aangesloten lidorganisaties bij de Nederlandse Darts Bond.

Het is mogelijk om 3 dagen volop te genieten van de Zuiderduin Masters, een dartsspektakel dat je niet mag missen! De organisatie biedt vanaf nu, in samenwerking met het hotel, twee soorten arrangementen aan (inclusief jubileumkorting)

Double 20 arrangement
2 x overnachting
2 x ontbijtbuffet
vrij gebruik zwembad en sauna
passe partout voor het toernooi + voorrang bij het betreden van de zaal t.o.v. niet-hotelgasten

Prijs voor een eenpersoonskamer: € 205,- / Prijs voor een tweepersoonskamer: € 165,- p.p.

Leden van aangesloten lidorganisaties bij de NDB krijgen voor het Double 20 arrangement een extra korting van € 10,- per persoon! Zodoende worden de NDB prijzen € 195,- voor een eenpersoonskamer en € 155,- p.p. voor een tweepersoonskamer.

Triple 20 arrangement
3 x overnachting
3 x ontbijtbuffet
vrij gebruik zwembad en sauna
passe partout voor het toernooi + voorrang bij het betreden van de zaal t.o.v. niet-hotelgasten

Prijs voor een eenpersoonskamer: € 255,- / Prijs voor een tweepersoonskamer: € 195,- p.p.

Leden van aangesloten lidorganisaties bij de NDB krijgen voor het Triple 20 arrangement een extra korting van € 15,- per persoon! Zodoende worden de NDB prijzen € 240,- voor een eenpersoonskamer en € 180,- p.p. voor een tweepersoonskamer.

Indien u gebruik wilt maken van deze geweldige aanbieding, dan kunt u contact opnemen met het hotel via [email protected]. Bij uw reservering dient u uw naam, afkorting lidorganisatie (bijvoorbeeld DONHN) en uw persoonlijke lidmaatschapsnummer van uw lidorganisatie te vermelden. Hotel Zuiderduin verwerkt uw boeking incl. NDB korting, hiervoor kunt u dus niet bij de NDB terecht. Bestaande reserveringen kunnen niet meer geannuleerd worden.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws