Speelprogramma Finder Darts Masters zondag met knockout fase WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Speelprogramma Finder Darts Masters zondag met knockout fase

Speelprogramma Finder Darts Masters zondag met knockout fase

De poulewedstrijden van de Finder Darts Masters zijn gespeeld en daarmee zijn alle spelers bekend die zich hebben gespeeld voor de zondag. Tot deze groep behoren 4 Nederlanders waarvan drie in het herentoernooi en één in het damestoernooi. Danny Noppert en Willem Mandigers zullen tegen elkaar spelen in de kwartfinale terwijl Wesley Harms zich zal opmaken voor een duel met Jamie Hughes.

Bij de dames staat Aileen de Graaf in de finale tegenover Deta Hedman. Bij de jeugd ging Justin van Tergouw onderuit op de openingsavond waardoor de favoriet voor de titel vroegtijdig is uitgeschakeld en er geen Nederlander in de finale staat.

Het speelprogramma van zondag is hieronder te bekijken waarbij opgemerkt moet worden dat de kwartfinales bij de heren qua volgorde nog kunnen worden gewijzigd. De wedstrijden zijn, zoals het hele weekend al, te volgen via deze livestream.

Zondag 10 december 2017
Zaal open 10:45 – aanvang wedstrijden 11:15 uur
Darius Labanauskas - Scott Mitchell
Danny NoppertWillem Mandigers
Wesley Harms – Jamie Hughes
Scott WaitesJim Williams

Jeugd finale
Nathan Girvan - Jarred Cole

Heren halve finale
volgt

Dames finale
Deta Hedman – Aileen de Graaf

Heren finale
volgt

Foto: Evert Zomer

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws