Strijd om wildcard Finder Darts Masters in nationale herenselectie WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Strijd om wildcard Finder Darts Masters in nationale herenselectie

Strijd om wildcard Finder Darts Masters in nationale herenselectie

Ook dit jaar krijgen de spelers uit de nationale herenselectie de kans om te strijden voor een wildcard voor de Finder Darts Masters 2018. Speciaal voor deze wildcard organiseert de NDB een selectiewedstrijd voor de spelers uit de herenselectie die zich op dat moment nog niet geplaatst hebben voor dit mooie televisietoernooi.

Deze wedstrijd zal plaatsvinden in het najaar en de winnaar gaat met de felbegeerde wildcard naar huis. Vorig jaar was het Dennie Olde Kalter die dankzij deze wildcard zijn debuut mocht maken op een dergelijk groot podium.

De Finder Darts Masters vindt plaats van vrijdag 7 tot en met zondag 9 december 2018 en alle internationale en nationale toppers zullen aanwezig zijn in de sfeervolle Zuiderduinzaal in Hotel Zuiderduin. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien.

Informatie over tickets, hotelboekingen en het toernooi kunt u vinden op de volgende website www.findermasters.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws